HøjttalerbranchenVi har et stort know-howindenfor plastemner til højttalerbranchen.

Plastproduktion

Vores moderne produktionsfaciliteter i Billund på 5.500m2 rummer egen konstruktionsafdeling med CAD/CAM-anlæg, plastproduktion, vedligeholdelsesafdeling for produktionsværktøjer og -udstyr, samt råvare- og færdigvarelager. Dette sikrer en sammenhængende produktionsgang, der også opfylder standarderne i ISO 9001 og ISO 14001 på miljøsiden. Indførelse af LEAN-tankegangen sikrer desuden effektivitet i alle produktionsled, lige som der fokuseres kraftigt på automatisering.
 
Med egne produktions- og lager faciliteter har vi den nødvendige fleksibilitet til hurtigt at omstille produktionen ved hasteordrer og samtidig kan vi tilbyde vores kunder, at trække direkte fra vores lager, da vi gerne  producerer efter rammeaftaler.

Vores produktion rækker også ud over landets grænser, idet vores samarbejde med et antal udenlandske fabrikker, gør os i stand til at levere plastkomponenter, samt produktionsværktøjer til konkurrencedygtige priser.
 
C. K. Produktion kan desuden tilbyde totalløsninger, hvor vi leverer den færdige løsning og sørger for såvel produktion af emnet, indkøb og montage af eventuelle del-komponenter, samt styring af logistikken, så den færdige løsning leveres til aftalt tid.